علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را-راهبرد معاصر
علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت

علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را

امام جمعه مشهد گفت: اگر بناست ما وظیفه مدیریت این جامعه را داشته باشیم، اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 20
کد خبر: ۲۶۶۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز ۳۰ آذرماه در خطبه‌های عبادی-سیاسی نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی(ع)، ضمن تبریک میلاد بانوی دو عالم حضرت صیقه اطهر(س)، به بیان فضائل ایشان پرداخت و اظهار کرد: بزرگ‌ترین امتیاز وجود اقدس حضرت فاطمه جامعیت آن حضرت نسبت به تمام فضائل بود. زهرای اطهر وجود مقدسی است که در هر بعدی از ابعاد زندگی ما اسوه است.

وی با بیان اینکه فاطمه زهرا در کنار اسوه بودنش در همه مسائل، به ما ثابت می‌کند زن در خانواده محور است، افزود: خانواده در زندگی ما خیلی اصالت دارد، می‌بینیم در تمدن ایرانیان ما مسائل عاطفی و فطری کاملأ رعایت شده است؛ مسائلی همچون شب یلدا. مسئله شب یلدا که جزو اصول سنتی ایرانی به شمار می‌رود، یک ارزش تمدنی برای اهمیت دادن به خانواده است.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه مراسم سنتی شب یلدا، عظمت دادن به خانواده است، عنوان کرد: این سنتی ایرانی است و دستورات دینی ما در خصوص صله‌رحم و اهمیت دادن به خانواده نیز این سنت را تأیید می‌کند. کسای که به این سنت عمل می‌کنند، برکت‌ها و خیراتی در زندگی آنان جاری می‌شود که در طول سال از آثار آن بهره‌مند می‌شوند.

علم‌الهدی با انتقاد از برگزاری آیین خانوادگی شب یلدا به شیوه‌هایی به دور از فرهنگ و رسوم ایرانی، بیان کرد: صدیقه اطهر دو اصل را در خانواده ثابت کردند؛ اینکه خانواده هم «آرامش‌گاه» و هم «پرورش‌گاه» است و کارگردان قطعی، هنرنمای جدی و قهرمان فعال میدان آرامش‌گاه و پرورش‌گاه خانواده، زن هست.

وی با بیان اینکه نقش تربیتی و آموزشی در خانواده متعلق به مادر است، اضافه کرد: خداوند سرمایه‌هایی در وجود زن قرار داده که هم محور آرامش‌بخشی و هم محور تربیت و پرورش در کانون خانواده است. بانوان ما باید به این اصل توجه کنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تأکید کرد: زن از دو جهت نقش‌آفرین است؛ اول در آرامش‌بخشی و دوم در حفظ نگاه همسر که مبتلا به منکرات و انحراف نشود. آنچه بنای طلایی و ارزشمند خانواده را دچار رخنه می‌کند و ابزار اصیل آرامش‌بخشی را از آدم‌ها می‌گیرد، مسئله بی‎‌حجابی است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی امام جمعه مشهد، علم‌الهدی بیان کرد: وقتی حجاب نباشد، خانم خانه‌ای که آرامش‌بخش خانواده است، مورد طمع نگاه دیگر مردها قرار می‌گیرد و اگر چنین اتفاقی افتاد، آن زن دیگر آرامشی ندارد و اگر بنا شد مردی که تمام چشمش به همسرش است، به اطراف و منظره‌های رنگارنگ افراد بی‌حجاب نگاه کند، نگرانی، تردید و ناآرامی جای آرامش را می‌گیرد.

وی ادامه داد: در جامعه‌ای همچون جامعه دینی ما قابل قبول نیست که عده‌ای فضای خصوصی و اتاق خوابی‌شان را در خیابان به مردم نشان دهند. این کار آرامش همه خانواده‌ها را بهم می‌زند و در مقابل دستگاه‌های ما نیز بی‌تفاوت باشند، این درست است؟

امام‌ جمعه مشهد با انتقاد از برخوردهای سیاسی با قانون عفاف و حجاب، تصریح کرد: این درست است که قانون مصوب را ابلاغ نکنند، مردم درگیر مسائل دیگری بشوند تا بتوانند مشکلات معیشتی را تحمل کنند؟ این مدیریت درست است؟ چه کسی از این اتفاق راضی می‌شود؟ اگر بناست ما وظیفه مدیریت این جامعه را داشته باشیم، اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را.

علم‌الهدی با تأکید بر اینکه نباید دین مردم ابزار مدیریت دنیای آنان شود، خاطرنشان کرد: دو سال کارشناسان، حقوق‌دانان و فقها مطالعه و قانونی را آماده کردند، ممکن است آقایی به بخشی از قانون اشکال وارد کند و اشکالش هم وارد باشد، اما نمی‌شود قانون مصوب را ابلاغ نکرد که نارضایتی‌ها دیده نشود./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار